Adams Catering

06 390 991 29

Norma Elkwwas

Adam’s Catering is opgericht door Norma Elkwwas.

Norma is geboren in Syrië, ruim 20 jaar woonachtig in Nederland en is goed bekend met de Nederlandse voorkeur van voeding.

Mede hierdoor weet Norma op een uitstekende wijze welke gerechten Adam’s Catering moet presenteren.

Wij verzorgen ook uw evenement

Geopend

Ma t/m vrij

17:00 – 20:00 uur

Over ons

Wij verzorgen catering van heerlijke Syrische gerechten in Syrische stijl voor een heerlijke lunch/diner of snacks voor al uw evenementen en partijen én bij uw bedrijf.

Gebruikers van een gemeentepas ontvangen 15% korting op onze gerechten.

Adams catering biedt een unieke smaaksensatie. Traditioneel Syrisch eten en moderne Europese gerechten met een Syrische touch. Onze gerechten zijn vers, gezond en goedkoop. Alle maaltijden worden bereid met pure ingrediënten, creativiteit en veel liefde. Ons doel is om iedereen blij te maken. Happiness is Homemade.

Verwen uw gasten met catering van alles wat de Syrische keuken te bieden heeft en met onze ervaring vanuit Syrie laten we u de echte smaak van het Midden-Oosten beleven.

In deze periode van de Corona pandemie richten wij ons voornamelijk op brengservice. Onder voorwaarden is het ook mogelijk om bij ons af te halen. Wij volgen de richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn afgegeven.

Wij verzorgen de catering voor particulieren en bedrijven, voor zowel kleine als grote groepen. Specifieke wensen? Ook dan bespreken we graag de mogelijkheden. Wij leveren in de regio Amstelveen. Voor bijzondere vragen, reizen we graag verder.

Adams Catering

Proef de gastvrijheid

Adams catering is opgericht door Norma Elkwwas. Norma is geboren in Syrië, ruim 20 jaar woonachtig in Nederland en is goed bekend met de Nederlandse voorkeur van voeding. Mede hierdoor weet Norma op een uitstekende wijze welke gerechten wij moeten presenteren.

Stichting StartSolutions, www.startsolutions.nl ondersteunt start-ups bij het ontwikkelen van hun businessmodel. In Amstelveen exploiteert StartSolutions ‘De Kantine’ in de Ben Goudsmithal. Een van de speerpunten is om inwoners, met name inburgeraars, uit de regio Amstelveen laagdrempelig een plek te bieden om elkaar te ontmoeten. 

Het nuttige ontmoet het aangename en specifiek omdat Adams catering haar vleugels heeft neergestreken in de keuken van ‘De Kantine’. De keukenbrigade bestaat uit Syrische inburgeraars die met ruimhartige ervaring hun sporen in de boeiende en smaakvolle culinaire wereld hebben verdiend.

Wij verzorgen de catering voor bedrijfslunches, afscheidsborrels, teambuilding meetings of andere zakelijke gelegenheden. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is, neem dan gerust contact met ons op.